Westen Mode in de spotlight

Wie is Westen Mode

Westen Mode is een ‘full service fashion mall’ met een grote collectie kleding voor dames en heren. Met een fysieke winkel in Musselkanaal waar je eindeloos kunt shoppen, maar ook een uitgebreide webshop waar je je outfit eenvoudig online kunt bestellen. Personal shopper nodig? De stylisten van Westen Mode staan klaar. Het team geeft je ook online volop inspiratie met ‘shop the look’ en de outfits die op social media gedeeld worden.

 

Bedrijfsnaam Westen Mode
Bestaat sinds 1881
Branche Mode
Aantal werknemers 50+
Adres Aweg 29, 9581 AL Musselkanaal
Telefoonnummer +31 (0)599 412 700
Website https://www.westenmode.nl/

Waarom staat Westen Mode in de spotlight?

Westen Mode is een unieke winkel. Deze winkel bestaat al sinds 1881 in Musselkanaal. Een bedrijf met een indrukwekkende familiehistorie met 5 generaties. Inmiddels uitgegroeid tot een modezaak met meer dan 150 wereldmerken onder één dak. Een winkel waar stylisten klaarstaan om persoonlijk advies te geven, maar ook een webshop waar je 24/7 online kleding kunt shoppen. Het team volgt de ontwikkelingen op de voet en stelt met zorg de mooiste collecties samen.

De aanpak van Westen Mode is uniek en dat zorgt ervoor dat veel bezoekers terugkeren, zowel online als in de winkel. Genoeg redenen om deze bijzondere winkel uit te lichten en wellicht een bezoek te brengen als je in de buurt bent.