Slippery in de spotlight

Wie is Slippery 

Slippery.nl is een online webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van slippers van verschillende bekende merken. Het bedrijf biedt een uitgebreide collectie van slippers van topkwaliteit aan, die klanten gemakkelijk en snel online kunnen bestellen. Maar ook voor de basic slippers kun je bij het bedrijf terecht.

Een van de voordelen van Slippery.nl is dat klanten tot 9 uur in de avond slippers kunnen bestellen en deze de volgende dag al in huis hebben. Bovendien zorgt het bedrijf ervoor dat klanten te allen tijde kunnen genieten van een uitstekende service. Als de slippers niet goed zijn of niet aan de verwachtingen voldoen, kunnen ze eenvoudig worden geretourneerd.

Bedrijfsnaam Slippery.nl
Bestaat sinds 2007
Branche Winkels in schoenen
Aantal werknemers 1-10
Adres Smutsstraat 12, 7551HM  Hengelo, Nederland
Telefoonnummer 074-8200256
Website https://www.slippery.nl/

Waarom staat Slippery in de spotlight?

Slippery staat in de spotlight omdat ze een fijn oog heeft voor de klant. Zowel slippers die ‘s avonds tot 21:00 uur besteld worden, worden nog snel bezorgd. Vallen slippers tegen dan kun je ze altijd retourneren. En dat is toch erg handig bij een webwinkel.

Uit de reacties bij Trustpilot blijkt dat het bedrijf dan ook goed beoordeeld wordt. Bijna driekwart van de klanten geeft een score van 5 sterren (5 van de 5). Slippery.nl is een betrouwbare partner voor iedereen die op zoek is naar comfortabele en trendy slippers van bekende merken. Met een breed scala aan keuzemogelijkheden en een uitstekende klantenservice biedt Slippery.nl de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar de perfecte slipper voor de zomer.