NS in de spotlight

Wie is NS

NS staat voor Nederlandse Spoorwegen. Het bedrijf is actief in de wereld van het openbaar vervoer. Ze bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer in Nederland zodat de wegen niet vol komen te staan met files. Ze houden Nederland in beweging want je moet altijd wel wat lopen bij het OV. Voor NS staan de reizigers centraal en ze werken met steeds nieuwe mogelijkheden om de reiziger van deur tot deur te brengen. Naast de OV-fiets heb je nu al op verschillende stations de beschikking over een greenwheel deelauto of een deelscooter. Door het blijven vernieuwen zet NS in op de reiziger van nu en straks. 

Bedrijfsnaam N.V. Nederlandse Spoorwegen (NS)
Bestaat sinds 1938
Branche Vervoer: spoorwegmaatschappij
Aantal werknemers 1000+
Adres Laan van Puntenburg 100,  3511 ER  Utrecht
Telefoonnummer verschillende contactmogelijjkheden
Website https://www.ns.nl/

Waarom staat NS in de spotlight?

Op dit moment heeft NS het moeilijk. Verschillende ontwikkelingen zorgen ervoor dat er steeds minder reizigers komen, dat het moeilijk is om aan personeel te komen en dat er stakingen zijn om het werkklimaat goed te houden voor het personeel. Reden genoeg om de NS veel sterkte voor de toekomst te wensen bij het oplossen van deze problemen.  

We moeten niet vergeten dat heel veel reizigers elke dag weer, gebruik maken van de NS. Om op deze manier naar hun werk te komen, naar school te gaan of om een gezellig dagje uit te beleven. Vaak gaat dit goed en soms ook even niet. Als er wat gebeurt is het direct nieuws voor het 8-uur journaal. NS probeert de behoeftes van de reiziger in te vullen met waardevolle service en persoonlijke dienstverlening. Het gaat hierbij om controle op de reis(tijd), de vrijheid om eigen keuzes te maken en het gevoel als klant gewaardeerd te worden. Hier wensen wij de NS veel succes bij!