Cards 3D in de spotlight

Wie is Cards 3D 

Het bedrijf ‘cards 3D Printing Solutions’ houdt zich bezig met de 3D printing techniek. Los van het feit dat ze als partner van Ultimaker en Formlabs printers verkopen in de Benelux, ligt hun meerwaarde met name bij hun dienstverlening. Met de nieuwe techniek in huis ben je er als bedrijf nog niet. De 3D printer moet geïnstalleerd worden en de mensen die er mee gaan werken hebben training nodig ‘on the job.’ 

Voor een goed gebruik van de 3D printers is kennis van de hardware nodig, van de software en de materialen waar je uit kan kiezen. Het onderhouden van de printer is ook een service die door cards 3D aangeboden wordt. Zo kun je als bedrijf blijven werken met het maken van de fabuleuze output van de 3D printers.

Bedrijfsnaam   cards 3D Printing Solutions
Bestaat sinds   2017
Branche   Handel en Dienstverlening
Aantal werknemers   1-10
Adres   De Dieze 25G, 5684 PT  Best
Telefoonnummer   +31 (0) 499 37 19 90
Website   https://www.cards3dprinting.com/

Waarom staat cards 3D in de spotlight?

Het bedrijf cards 3D staat in de spotlight omdat ze naast kennis een prima service verlenen. 3D printing is duur en daardoor is het fijn als je goed voorbereid aan de slag kan gaan. Dit geldt zowel voor bedrijven, onderzoeksinstellingen als studenten en particuliere gebruikers. Via technische trainingen worden gebruikers goed voorbereid op het gebruik van de 3D printers en weten ze perfect uit welke mogelijkheden ze kunnen kiezen. De wensen voor een nog meer geavanceerde printers voor de dag van morgen staan dan vast al op het verlanglijstje. Dit is geen probleem met een vertrouwde partner als cards 3D aan de zijlijn.