Advanced Voice Technologie in de spotlight

Wie is AVT Benelux? 

AVT Benelux is een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de markt van spraakherkenning. Ze heeft software ontwikkeld waarmee spraak omgezet wordt in brieven, verslagen en e-mail. Op deze manier bespaar je veel tijd met het maken van welke tekst dan ook.

Deze dienst is beschikbaar voor bedrijven en voor particulieren. Het product wordt namelijk op maat gemaakt zodat je de keuze hebt voor een eenvoudige instapbundel tot een totaaloplossing voor een groot bedrijf en alles wat daartussen zit. Met natuurlijk een goede klantenservice als uitgangspunt. 

Bedrijfsnaam AVT Benelux
Bestaat sinds 1988
Branche Advies en consultancy
Aantal werknemers 1-10
Adres Crommelinbaan 3, 2142 EX Cruquius, Nederland
Telefoonnummer +3123 529 4344
Website https://spraakherkenning.nl/

Waarom staat AVT Benelux in de spotlight?

Op steeds meer plaatsen wordt er een integratie gemaakt van AI in ons handelen. Al jaren terug zijn er slimme oplossingen gemaakt voor bedrijven en particulieren die zonder meer je aandacht verdienen. Het omzetten van spraak in geschreven tekst is hier één van. Advanced Voice Technology (AVT) maakt dit beschikbaar met daarbij een vriendelijke en professionele service. De op maat gemaakte oplossingen zullen zowel de vele verschillende soorten bedrijven als particulieren enorm verrassen. Op deze manier ga je veel handiger werken waardoor je tijd bespaart met alles digitaal of op papier beschikbaar te krijgen. Een enorm pluspunt voor iedereen!